Heleen Hollenberg Regressiepraktijk

Verwerk je (onbewuste) trauma's en ervaar de kracht van je ware zelf

Tijdens deze Corona-crisis is mijn praktijk geopend. Voordat je naar me toe komt ontsmet ik het toilet, de trapleuning en de deurklinken. Tijdens de sessie houd ik zoveel mogelijk anderhalve meter afstand. Als één van ons Corona-achtige klachten krijgt verzetten we de sessie.

Omdat we een puppy in huis hebben werk ik voorlopig alleen op doordeweekse avonden en in het weekend.

Over mijzelf

Mijn naam is Heleen Hollenberg, geboren op negen november 1967. Ik ben een gevoelsmens met een grote interesse in levensverhalen. Tegelijk ben ik heel onderzoekend en analytisch ingesteld. Daarom ben ik in 2010, na tien jaar werkzaam te zijn geweest als software engineer in het bedrijfsleven, regressietherapeut geworden. Ik vind het geweldig om met mijn cliënten mee te gaan op hun ontdekkingsreis tijdens de sessies. Elke keer weer ben ik verrast hoe mooi en uniek ieder mens, iedere ziel, is. Als je bij mij komt kun je rekenen op mijn onverdeelde aandacht en motivatie om je probleem op te lossen en je de schoonheid van je ware zelf te laten ervaren.

Om regressietherapeut te worden heb ik een driejarige part-time opleiding gevolgd bij Tasso Instituut . Daarnaast heb ik, ook bij Tasso Insituut, een eenjarige opleiding Psycho-sociale Basiskennis gevolgd, om mijn kennis van psychologie te vergroten.

Als regressietherapeut ben ik lid van de volgende beroepsverenigingen:

Heleen 2021 klein